Najzanimljiviji sajt Balkanakanadski pasoš
Kanađanki Elen Ričardson je zabranjen ulazak u SAD,ove nedelje.Razlog je bio,njena mentalna bolest.Elen je imala u planu da ode do New Yorka a zatim da ode na desetodnevno krstarenje Sjedinjenim Američkim Državama ...


Ali na njenu žalost  zvaničnici u gradu Torontu su joj uskratili ovo zadovoljstvo. U njeno izjavi za medije ona kaže da je bila užasnuta jer se mnogo radovala ovom putovanju.Kako sam kaže, čak je kupila svetleće lampice kako bi okitila svoju kabinu za Božić.

 Američki zvaničnici su se pozvali na imigracioni zakon koji im dozvoljava da uskrate ulaz u zemlju, nekome sa mentalnim ili fizičkim poremećajima za koga smatraju da bi mogao da predstavlja pretnju sebi i okolini.

 Nekako su saznali za njen boravak u mentalnoj instituciji usled kliničke depresije i pokušaj samoubistva 2001. godine zbog koga je ostala nepokretna od struka na dole.

I što je najgore Elen Ričardson,ne može da dobije povraćaj nova to jeste 6.000 dolara koliko bi je koštao ovaj odmor koji je ona planirala!Zato je  angažovala advokate da joj vrate sumu od 6.000 dolara

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala