Najzanimljiviji sajt Balkanakula od peska
Strogi i čudan zakon stupio je ovih dana na snagu u još jednom Nemačkom gradu.A sve je krenulo pre nekoliko godina kada je vozilu hitne pomoći bio sprečen put do mesta gde je trebala da pomogne jednom unesrećenom 10-godišnjaku...


Da bi izbjegli nesnosne vrućine i gradsku vrućinu sve više Nijemaca odlazi na obale Baltičkog i Severnog mora. Ali iako su na godišnjim odmorima ne znači da stroga pravila i zabrane ne postoje za nemce.

Najnovija čudna zabrana koju su objavile nemačke vlasti je  zabrana gradnje kule od peska na plažama u Schleswig-Holsteinu. No ovo nije jedino mesto koje je izdalo ovakvu zabranu, one postoje i na nekim ostalim mestima.Naravno ova zabrana važi samo za kule od peske koje su do 3 i više metara

Dvorac od peska velike visine može se takođe graditi na primer na plaži u mestu Travemünde,ali nakon odlaska s plaže kula od peska  mora biti srušena kako u slučaju da neko prolazi plažom po noći, nebi nastradao.

"Mi Nemci izgleda sve što ima veze sa strašću moramo zabraniti", rekao je kroz seh jedan od nemačkih kupača na plaži u gradu Kielu u kojem je gradnja većih kula od peska takođe zabranjena.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala