Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija:Starac na motoru
Albert Karter (80) iz Velike Britanije dobio je veoma neobičnu zabranu.Njemu je zabranjen ulaz u sve "Sainsbury" prodavnice pošto je slučajno svojim skuterom za invalide naleteo na drugog kupca....

Albert je izjavio novinarskim medijima da se oseća kao "lopov" zbog incidenta koji se dogodio 7. marta ove godine

Karter je primio pismo od "Sainsbury"  lanca  supermarketa u kojem se navodi da će u slučaju da bude viđen u bilo kojoj od 1.200 njihovih prodavnica biti pozvana policija

Penzioner je slučajno svojim skuterom udario jednu ženu nakon što je platio račun, posle čega je stigla hitna pomoć i povređenu ženu odvezla u bolnicu.

"U potpunosti je moja krivica. Nisam to uradio namerno, sve se tako brzo desilo da mi nije ni jasno kako sam udario ženu. Jako sam uznemiren zbog toga što sam povredio nekoga." izjavio Albert Karter.

Dok je predstavnik "Sainsbury" lanca radnju na ovu neobičnu odluku izjavio da njihovi timovi u prodavnicama imaju dužnost da se bave sigurnošću svih kupaca, a da je ova odluka doneta nakon pregledanog snimka događaja.

Žena na koju je Karter naleteo,je u saobraćjaci koja se dogodila na parkingu supermarketa prošla je bez ozbiljnijih povreda.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala