Najzanimljiviji sajt Balkana


Jedna žena iz Kentakija u SAD je bila bukvalno "uhvaćena" za wc šolju unutar velike prodavnce Valmart.Neimenovana ženska osoba je sela na wc šolju i ostala tako skro punh 60 minuta dok nije stigla hitna pomoć....


Hitna pomoć koja je došla po pozivu na lice mesta imala je nimalo lak zadatak da ženu odlepe od wc šolje.Uz bolne krike žene,hita pomoć je nakon sat vremena uspela da je oslobode wc šolje.Ali na žalost sa wc daskom oko stražnjice neimenovane Amerikanke

Zvaničnici sumnjaju da je neko namerno to uradio ali ne želim da optuži bilo koga u ovom trenutku, prema Lek18.com.Inače ovo nije prvi put neko ostao zalepljen za toalet wc šolju u prodavnici Walmart.
Isti slučaj desio se 31. marta kada je jedna neimenovani muškarac u  u Merilendu,u Kentakiju ostao zalepljen za wc šolju.

Po zakonu države Kentaki staviti "Super lepak" na toalet wc šolju se smatra zločinom,dok je poručnik Metju Doneli iz Elkton policije u Kentakiju rekao da bi počinilac e nepoznati počinilac ovog "zločina" mogao suočiti sa drugostepenom optužbom.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala