Najzanimljiviji sajt Balkana

serif Woody
Verujemo da bi ste se "odvalili" od smeha kada bi vam neko tvrdio da lik šerifa Woody-ija iz crtanog filma Toy Story opasni terorista .Međutim ,upravo tako su ga ocenili službenici aerodroma Heathrow u Engleskoj...


Arodromski službenici su procenili da je lutka šerif Vudi potencijalna opasnost za sigurnost putnika kojise nalaze u avionu.Pitate se što pa zato što je za opasačem imao zakačen pištolj!!Pre nego su lutku vratili zbunjenom i pokiranom vlasniku, i dopustili daljnje putovanje avionom, aerodromska služba bezbednosti tj. službenici su odstranili "jako opasno oružje"

Da ne bi bilo samo neki mit ili laž zbunjeni vlasnik je  fotografisao lutkicu Woodyja na Heathrowu u trenutku dok mu skidaju pištolj s opasača, te fotografiju je postavio na Reddit.

"Proputovao sam svet s tom figuricom iz Toy Story-ija,fotografisao sam igračku na raznim destinacijama, to su slike koje sam radio za svog sina", objasnio je zbunjeni otac na portalu Reddit. Ali eto, na Heathrowu su zaplenili oružje koje je bilo na lutkici. Pretpostavljam da je svet sada puno sigurnije mesto od kada su oduzeli lutkici pištolj!"

I na kraju dodao da mu je ovo  naravno, prvi put da je imao problema zbog te lutkice, sa službenicima aedromske bezbednosti.

Svi koji su pročitali komentar i videli fotografiju razoružanog šerifa Vudija lutkice iz Toy Story crtaća su se u komentarima čudili nad ovakvim postupkom službenika aerodromske luke.

Dok je potparol aerodroma "Heathrow " Odela za transport nije želio komentarisati navedeni slučaj,dok je u saopštenju za javnost koji su izdali se kaže da kako službenici imaju pravo ukloniti bilo koji predmet ako smatraju da bi mogao predstavljati nekakvu pretnju po sigurnost putnika.Bilo kako bilo nadamo se da su službenici vratili šerifu "teroristi" Vudiju iz crtaća njegov pištolj.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1