Najzanimljiviji sajt Balkanadanijela Pi kozija kozmetika

Australijanka Danijela di Pila došla na ideju 2011.godine da se bavi proizvodnjom sapuna od kozjeg mleka.Ona nije ni slutila da će se jednog dana na ekstremno brz način obogatiti i zaraditi milion dolara...Danijela je farmaceutkinja iz Melburna, je radila u apoteci, u jednom momentu svog života shvatila da mnogi njeni pacijenti su sa suvom kožom boluju od ekcema i psorijaze.

ako 2011. godine od svežeg kozjeg mleka napravila sapun namenjen osobama s kožnim bolestima i nedavno ga plasirala na kinesko tržište.

"Na tržištu nije bilo prirodnog proizvoda kojeg bi iskreno mogla da preporučim ljudima sa osetljivom kožom. To mi je dalo ideju da potražim alternativna rešenja i saznala sam da kozje mleko ima lekovito dejstvo, pogoto što ima skoro istu Ph vrednost kao ljudska koža" kaže Danijela.

"Originalni kozji sapun se odlično prodavao, a onda sam odlučila da proširim proizvodnju. Napravili smo kupku, losion, kremu, šampon i balzam od kozjeg mleka. Sada već imamo preko 40 proizvoda na bazi Kozijeg mleka." dodala je Danijela
Kozje mleko kozmetika


Framaceutkinja Di Pila je nednavo preko jednog australijskog trgovinskog lanca svoj proizvod plasirala na kinesko tržište na kineskoj online prodavnicei "Alibaba"

On je iskoristila je Dan samaca, takozvani kineski "praznik za kupovinu" na popularnoj stranici Alibaba i, u bukvalnom smilu, postala bogata preko noći. Danijela je za samo 24 sata prodala je više od 350.000 hiljada proizvoda u vrednosti većoj od milion dolara!

"U početku to je bila samo ideja, nisam ni sanjala da će da preraste u milionski posao koji je sad. Veoma smo zadovoljni rezultatom. Duplirali smo zaradu u odnosu na prošlu godinu", izjavila je za asutralijske medije sad već bogata farmaceutkinja

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala