Najzanimljiviji sajt Balkana

završila u zatvoru zbog trolovanja
Mišel Čepmen (24) iz grada Para u Cornwal-u postala je prva osoba u Velikoj Britaniji i na svetu, koja je osuđena je na 20 meseci zatvorske kazne, nakon što je sama sebe trolovala.....

Kako je utvrđeno ona je napravila lažne naloge svojih oca i maćehe na Fejsbuku, i sa njih na svoj nalog slala uznemiravajuće i preteće poruke....

Čepmenova se zatim žalila policiji na uznemiravanje i kao dokaz im pokazala te poruke koje su joj naovodno slate u razdoblju od februara 2011 do marta 2012.godine. Sud u Trurou u Kornvolu je čuo kako su njeni potezi doveli od toga da nevini ljudi budu ispitivani u policiji, pa i do razvoda braka njenog oca.

Sudija Kristofer Klark je osuđenu Mišel opisao kao “uvrnutu”. Čepmenova je i ranije bila na sudu zbog sličnog dela, ali je tada prošla samo sa upozorenjem.


Čepmenova je godinu dana provela “trolujući” samu sebe, a to su utvrdili stručnjaci koji su otkrili da su nalozi na Fejsbuku napravljeni sa adrese njenog kompjutera. Ona nije bila u kontaktu sa ocem 21 godinu, a kada su se konačno sreli, posvađali su se, zbog čega je Čepmenova rešila da se sveti.

Suprug i branioci Čepmenove su rekli da ona nije mentalno stabilna i da ne razume posledice svojih dela.

"Ona je žrtva, ona ima mentalne probleme i to je bio samo poziv u pomoć. To se dešava kada vam je očajnički potrebna pomoć"rekao je njen suprug Glin Čepmen (57).

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala