Najzanimljiviji sajt Balkanapritvorili je jer zeland nije samostalna država

Kloi Filips-Haris (28) sa Novog Zelanda provela je gotovo mesec dana u pritvoru aerodroma u Almatiju! Razlog zatvaranja to jeste, pritvora.....

zbog toga što kazahstanske carinike nije mogla da uveri da je Novi Zeland samostalna država!....

Uz sve atlase i internet, carinici su tvrdili da je Novi Zeland država u Australiji, zbog čega su njen pasoš proglasili nevažećim.

Kako tvrde mediji sa Novog Zelanda, Kazahstanci su hteli da se reše Kloi na jednostavan način - da je ubace u avion za Kinu.

Ona je to odbila, pa je završila u prostoriji za ispitivanje, odnosno u sobici ispred koje su stajali stražari.

"U toj sobi je bio samo krevet. Nisu mi dali da jedem, tek su mi se smilovali u toku noći kada su stražari prokrijumčarili pola boce soka. Bili su vrlo ljubazni, jedan od njih je čak popio pola tog soka ispred mene kako bi mi pokazao da je sve u redu", ispričala je Kloi, čija se patnja završila zahvaljujući dobrim vezama i poznanstvima.

Preko prijatelja je dobila američki pasoš i vizu, a verovatno su podmitili neke ljude kako bi izdejstvovali njeno puštanje.

Iako je imala silne probleme, Kloi je ostala da uživa u lepotama Kazahstana narednih šest meseci, a deo svog iskustva pokazala je preko društvenih mreža.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala