Najzanimljiviji sajt Balkana

ovca
Pomalo smešna i dramatična situacija koja je  ličila na kultnu scenu iz filma „Ko to tamo peva“ sa bušenjem guma  odigrala se se oko 16 časova pre dva dana na železničkoj relaciji između Vranja i Ristovca...

Međunarodni voz broj 337 koji saobraća na liniji Beograd-Skoplje, bio je skoro sat i po vremena  zaustavljen na pruzi kod Vranja jer vlasnik ovce koju je udarila lokomotiva nije želeo da se skloni sa šina dok mu se ne nadoknadi šteta.

"Njegova ovca se nalazila na šinama, mašinovođa je trubio uporno ali se ona nije pomerila. Pošto je lokomotiva udarila životinju, voz je stao ali nije mogao da nastavi put jer je vlasnik ovce istrčao na šine, tražeći da mu se šteta nadoknadi. Navodno je tražio od mašinovođe 100 evra ili "dalje nećete proći" izjavio je jedan od putnika iz voza

Neki od putnika, predlagali su mašinovođi da plati vlasniku ovce pola od tražene sume, samo da bi nastavili put, ali je on to odbijao smatrajući da nije njegova greška jer je ovca bila na pruzi.

Budući da vlasnik ovce nije želeo da se pomeri sa šina, tražeći nadoknadu štete, mašinovođa je obavestio policiju.

Direktor Medija centra Železnica Srbije Nenad Stanisavljević potvrdio je da je na lice mesta izašla komisija železnice, policija i istražni sudija, i da je posle svojevrsnog „uviđaja“ voz nastavio put u 17.30 časova.

"Ključno pitanje je odakle ovca na pruzi ako se zna da voz ima prednost u odnosu na sva vozila i pešake? Izašli su i istražni sudija, policija i naša komsiija za vanredne događaje a od izveštaja koji pristignu biće utvrđeno kakav ćemo stav zauzeti po ovom pitanju" kazao je Stanisavljević.
izvor:kurir.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1