Najzanimljiviji sajt Balkana
plavi šnaucer

Jedan mladi Poljak mogao bi se suočiti sa kaznom i do pet godina zatvora zbog želje da ima plavog šnaucera.A sve zbog toga što je....

 patuljastog psa rase šnaucer ukrao a zatim ga ofarbao u plavo.!
 
Mladi poljak ukrao je malog osmogodišnjeg šnaucera  kojeg je  vlasnik ostavio na nekoliko minuta vezanog na ulici.U prvom momentu vlasnik je prvo mislio da je pas pobegao, pa ga je tražio sam. 
 
Tek kasnije je došao u policiju i prijavio nestanak odnosno krađu svog psa Vigoa. Brzo se pokazalo da je psa primetilo obezbeđenje jednog festivala, i to zato što je bio neboplav, rekao je poljskoj televiziji TVP.info portparol policije u Kolobžegu, na obali Baltika.
 
Policija je psa šanucera Vigoa tako čudne boje vrlo brzo našla, i bio je u dobrom stanju, dok je  21-godišnji mladić je priznao da ga je ukrao zato što je uvek želeo da ima baš takvog.
 
"Međutim, hteo da prizna da ga je on ofarbao u plavo već je okrivio svoju poznanicu. Na sreću pokazalo se da je pas dobro, zato što je ofarban bojom za kosu", izjavio je policajac.
 
Mladić će krivično odgovarati za krađu i za farbanje životinje, za šta mu preti kazna i do pet godina zatvora. Dok je mali pas Vigo šnaucer nastavio sa vlasnicima letovanje u Kolobžegu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala