Najzanimljiviji sajt BalkanaVHS kaseta
Amerikanka Kejla Mišel Finli iz Južne Karoline, završila je iza rešetaka jer deset godina u videoteku nije vratila posuđenu VHS kasetu,Ona je pre 10 godina uzelaiz video kluba !Dalton Video" romantičnu komediju "Za sve je kriva svekrva"...

Ona je u policijskoj stanici u Južnoj Karolini htela da prijavi zločin naravno, policija je napravila zapisnik vezan uz njenu prijavu, ali kada su u sistemu proverili njeno ime, pronašli su dugogodišnji nalog za hapšenje iz 2005 godine!

Kajla je odmah uhapšena a zbog hitne krađe noć je provela u pritvoru.Osim noći iza rešetaka devojka je dobila i novčanu kaznu od 2.000 američkih dolara, a sve zbog obične VHS kasete iz videoteke koja je odavno zatvorena.

"Nisam kriminac, ipak službenici policijske stanice u Pickens County omogućili su mi da se osećam baš tako" izjavila je devojka  novinarskim medijima nakon izlaska iz pritvora.

U policijskoj stanici su objasnili da su joj  2005. godine poslani zahtevi i upozorenje da mora da VHS vrati film za koji ona tvrdi da ih nikada nije primila tako da nije mogla ni da reaguje na njih. 

 Devojka je kako neki mediji države Karoline pišu bila ogorčena na lokalnu policiju za koju je rekla kako je očigledno da "nemaju pametnijeg posla" i da ne može da veruje da je sada, s 27 godina provela noć u zatvoru s kriminalcima zbog toga što je s 18 godina zaboravila da vrati film u video klub.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala