Najzanimljiviji sajt Balkana

trudnicki stomak

Čudni slučaj desio se u susednoj Hrvatskoj, jedna nemenovana žena (30) nedavno je došla u splitsku bolnicu na Križinama, žaleći se na bol u predelu leđa i bubrega....

Ono što nije znala je da je trudna.!

Dežurni lekari su pomislili da ima grčeve, te su je poslali na poslali na UZV pregled. Lekar koji je obavio taj pregled ostao je zapanjen.


Ni u snu nije mogao da očekuje da je žena koja se žalila na bol u leđima i u predelu bubrega - u stvari trudna, odnosno da svakog trenutka treba da se porodi.

Dežurnom lekaru nije ostalo ništa drugo nego da šokiranu ženu uputi na ginekologiju, gde se uskoro porodila. Za nevericu je činjenica da tokom svih devet meseci trudnoće žena nije znala da je trudna.!

Međutim, kako tvrde na toj klinici, bar jednom u dva meseca na ginekologiju dođe žena koja je trudna, a da to uopšte nije znala.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1