Najzanimljiviji sajt Balkana
U Šangaju su kineska policija pokrenula krivičnu istragu protiv jednog bračnog para, zob neobičnog i kranje bizarnog čina.Za sada neimenovani bračni par je preko interneta prodao svoju ćerku i od dela prodaje kupili su iPhone( ajfon)...


U policijskom izveštaju se ne navodi novčana suma za koju je dete prodato, ali sudeći po postovima na Internetu tj na medijskim web sajtovima, iznos je od 4.900 do 8.200 dolara.

Tužilaštvo u Šangaju je tako podiglo optužnicu za trgovinu ljudima pošto je mladi bračni par postavio oglas na internetu da prodaje svoje treće dete, a istražitelji su utvrdili da je majka deo novca iskoristila da kupi ajfon, moderne patike i druge proizvode, takođe preko interneta.

Međutim, supružnici su policiji rekli da su samo želeli da njihova ćerka odraste u boljim uslovima od onih koje oni mogu da joj pruže, budući da već imaju dva deteta.Policija i tužilaštvo zasad se nisu zvanično oglasili o ovom slučaju.

Proizvodi kompanije Apple su ekstremno popularni u Kini.Koliko su proizvodi dotične kompanije popularni pokazuje i podsatak da je jedan mlai kinez prošle godine prodao bubreg kako bi kupio iPhone i iPod

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala