Najzanimljiviji sajt Balkana

lucinda alen
Lucinda Allen (38) iz engleskog grada Stourbridge u Zapadnom Midlandsu završila je u invalidskim kolicima nakon što je doživela snažan orgazam....

Ona kaže da je nakon seksa sa mužem dobila izliv krvi u mozak i da je od tada invalid.

Ona kaže da joj se tokom života događalo da nakon seksa i orgazma ima glavobolje, ali tome nije pridavala preveliki značaj. Te 2012. godine, kada je bila u 26 nedelji trudnoće, imala je seksualni odnos s mužem, nakon kojeg je usledila stravična glavobolja, ali i oduzimanje.

"Nakon orgazama u mojoj je glavi počela ta stara, poznata oštra bol, iznad desnog oka. Imala sam i osećaj da mi se mozak "zamrzava". I to se događalo ranije, ali nikad nije dugo trajalo. Međutim, ovaj put taj osećaj nije prošao i uskoro sam se našla u agoniji " prepričava Lusinda trenutak u kojem je doživela moždani udar.

Nesrećnu ženu su odmah odveli u bolnicu gde su je uveli u veštačku komu. Lusindu su odmah i operisali, kako bi smanjili krvarenje na mozgu.

Moždani udar je od nje napravio invalida, ali Lusinda je nekako uspela da iznese trudnoću do kraja i da rodi zdravu devojčicu Marri-Alice koja danas ima 4 godine


Lekari i dalje ne znaju kako je tačno dobila moždani udar.

"Veruju da imam kongenitalnu abnormalnost u krvnim žilama i da zbog toga imam glavobolju nakon orgazma" objašnjava Lusinda kojoj je dijagnostifikovana "glavobolja prouzrokovana seksualnom aktivnošću".

Iako tačan uzrok ove bolesti još nepoznat, neki neurolozi smatraju da je uzrokovana povećanjem moždanog pritiska i ljudima sa sličnim problemima preporučuju da redovno mere pritisak.

Lusindi je bilo teško da se navikne na činjenicu da će doveka biti u kolicima. Pri povratku kući iz bolnice, njen suprug je preuzeo svu brigu o deci i tek rođenoj bebi.

Sada, pet godina kasnije, Lusinda kaže da je srećna što je uopšte živa i što gleda svoju ćerku kako odrasta.

"Naša Meri je neverovatna, srećom, moždani udar koji sam imala u trudnoći na nju nije uticao" kazala je Lusinda.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1