Najzanimljiviji sajt Balkana
Amerikanac iz New Yorka Robert Skjaveli(42)  osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana i moraće da plati 500 dolara, zato što je glasnim smejanjem u svom stanu remetio javni red i mir....


Amerikanac iz New Yorka Robert Skjaveli  dobio je neobičnu kaznu iosuđen je na kaznu zatvora  od 30 dana plus će još morati platiti i novčanu kaznu od 500 dolara,razlog kažnjavanja je smeh Ovaj amerikanac se glasno smejao u svom stanu.Pa je protiv Skjavelija njegov komšija sa kojim je već duže vreme u lošim odnosima pozvao policiju radi remećenja javnog reda i mira

"Nisam znao da smeh predstavlja krivično delo",izjavio je za jedan Njujorški list Skjaveli koji živi sa majkom u kući na Lond Ajlendu.

Skjaveli je objasnio da ga dotični komšija stalno ismeva,nazivajući ga „retardom", zbog neuroloških poremećaja od kojih pati od rođenja.

"Šta mogu drugo da radim nego da se smejem kada me neko naziva debilom",prokomentarisao je Skjaveli.

Sudija je,uprkos njegovim objašnjenjima,odbio da odbaci tužbu,pa će tako siroti Skjaveli morati da provede mesec dana u zatvoru, zbog toga što je na napade i vređanja odgovorio na najmiroljubiviji mogući način - smehom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala