Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:ljubav na plaži
Jose Caballero (40) i Elissa Alvarez (20) uhapšeni su 2014. godine na plaži Bradenton nakon što su ih uznemireni posetioci plaže prijavili policiji zbog seksa...

Elissa tvrdi da se uopšte nisu seksali već da je ona "plesala sedeći na njemu ne bi li ga probudila". Na suđenju je prikazan i video navodnog seksualnog odnosa, a poroti je trebalo 15 minuta da osudi par zbog "lascivnog ponašanja u prisutnosti maloletnika"

Iako visina kazne još uvijek nije određena,ovaj par bi mogao da se suoči sa kaznom i do 15 godina zatvora.!Otežana okolnost za dvoje zaljubljenih je ta da je tada na plaži bilo i male dece

Tužilac Anthony Dafonseca novinarima je rekao da njegov biro razmatra opciju da od suda zatraže maksimalnu kaznu za Caballera koji je već bio u zatvoru zbog prodaje kokaina.

"Gospođica Alvarez nema dosje pa ćemo za nju tražiti neku razumnu kaznu u skladu s tim, ali gospodin Caballero je već bio u zatvoru, ima dosje, a tokom tri godine nakon izlaska iz zatvora, više je puta kršio zakon", izjavio je Dafonseca.

Američki mediji pišu kako bi čak i najblaža kazna (tri godine zatvora) bila daleko rigoroznija od dve godine zatvora koja se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izriče zbog istog prekršaja.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1