Najzanimljiviji sajt Balkana
Jednom Kolumbijcu je presela vijagra.Lekari iz Kolubmije su bili prisiljeni da nesrećnom čoveku amputiraju  penis sve zbog toga što je preterao sa korišćenjem “Vijagre“, a sve u želji da impresionira svoju devojku.....


Kolumbijac koji ima 66 godina i čije ime nijeza sada  poznato, i gradića Gigant u Kolumbiji rekao je lokalnim novinama da se nenamerno predozirao.Ovaj nesrećnik je morao da trpi danima erekciju i  na kraju je bio primoran da zatraži  pomoć lekara.

Kako prenose neki Kolumbijski novinski listovi  farmer i bivši političar, je sam odlučio da popije lek za povećavanje uda.Ali nesrećnom čoveku je vijagra i erekcija izazvala izazvao  na polnom organu kao kod gangrene.

Nakon što je zatražio lekarski pomoć, doktori su konstatovali da je penis upaljen i slomljen. Obavestili su pacijenta da je jedina opcija da amputira ud, da bi upala i gangrena prestala da se šire na ostale delove tela.Kao posedica ovog incidenta, bolnica je izdala saopšenje da muškarci ne piju na svoju ruku lekove za povećanje eraktalne funkcije, već da se pre toga konstatuju sa doktorima.

Nakon neopreznog konzumiranja “Vijagre”, dešavalo se u nekim slučajevima, da muškarci dožive srčani udar, aritmiju, a u nekim slučajevima je dolazilo do smrtnog ishoda.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala