Najzanimljiviji sajt Balkanazmije konzerva
Američka granična policija je uhapsila Rodriga Franka (34) iz Kalifornije, jer je pokušavao da prokrijumčari tri kraljevske kobre.... koje su zatvorene u limenkama čipsa. Franko je preuzimao paket iz Hong Konga a zmije su trebale da se prodaju u SAD

Kraljevske kobre, u ovom slučaju dugačke oko 60 centimetara, izrazito su otrovne, mogu narasti preko pet metara i zaštićene su kao ugrožena vrsta zbog čega se ne smeju uvoziti niti izvoziti.

Osim njih, u paketu poslanom poštom, nalazile su se i tri albino kornjače mekoštitke, a Franko je u Kinu poslao paket sa šest zaštićenih kornjača, ali policija je presrela taj paket i kornjače su spašene.

Granična je policija zaplenila zmije jer predstavljaju opasnost za javnost, no kornjače su već dostavljene u Frankov dom u Monterej Parku.

Pri pretrazi doma agenti su pronašli još nekoliko paketa iz Hong Konga.

Franko je optužen za ilegalan uvoz u SAD, a na ispitivanju je priznao da je prethodno primio 20 kraljevskih kobri, no sve su uginule pri transportu. Pravo je čudo da su ove tri kraljevske kobre - zmije preživele u kanticama za čips.

Ako ga proglase krivim, Franko bi mogao dobiti maksimalnu kaznu od 20 godina zatvora.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1