Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:ruska vodka

Jedan tridesetdvogodišnji rus je izgleda bio mnogo "žedan" za vodkom pa je rešio da ukrade 60 flaša ovog pića! Ali na njegovu žalost njegovo delo nije ostalo neprimećeno od strane policije,...

tako da će nemenovani rus ostati do daljnjeg u pritvoru u gradu Kiselevsk,koji se nalazi više od 3500 km istočno od Moskve, na temelju optužbi za krađu vodke..

Ono što je još zanimljivije jeste kako je do njih došao! Naime, ovaj 32-godišnjak je iskopao tunel do prodavnice i ušao kroz rupu u podu.

Za vreme pljačke, alarm se palio tri puta i svaki put kada bi obezbeđenje došlo na lice mesta, tamo nikoga ne bi bilo. Nikome nije palo na pamet da je čovek iskopao tunel i da je upravo tako izneo toliki broj flaša alkoholnog pića.

Sama prodavnica ispod koje je prokopan tunele nekadašnja ruska vojna kasarna.
Policija je ubrzo utvrdila da ispod prodavnice postoji tunel.U ovoj “akciji” pljačkašu su pomagali brat i prijatelj, koji su uhapšeni zajedno sa nijm dok su bili votku u blizini prodavnice.

Od 60 ukraenih flaša viskija ostalo je samo deset koliko ih je pronašla policija jer je lopov podelio rodbini i prijateljima ukradene flaše vodke

Šteta se procjenjuje na 12.000 rubalja odnosno 150 dolara, a  rus "žedan" vodke se suočava čak sa pet godina u robije prenosi RT!
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala