Najzanimljiviji sajt Balkanaanakonda
Prirodanjak i avanturista iz Nju Džersija Pol Rouzoli (26) šokirao je američku ali i svetsku javnost onim što želi da uradi.Da snimi postupak kako ga živog proždire ogromna anakonda!...


Ova bizarna i horor scena predstavlja životnu želju mladog prirodnjaka, pa je odlučio da je sebi i ispuni, ali takođe uz pomoć specijalnog odela koje prilikom proždiranja anakonde Pol namerava da nosi.

Ono bi trebalo da ga zaštiti od eventualnih uboda jakih zuba zmije, ali i od ekstremno agresivnih želudačnih sokova za varenje hrane. Takođe, ono je dovoljno čvrsto da snažni zmijski mišići ne smrskaju Polove kosti.

I pored velikog entuzijazma, ideja avanturiste iz SAD izazvala je sveopštu diskusiju na internetu, ali i negativne reakcije društava za zaštitu životinja.

Mnogi su napali Pola da pokušava da zaradi jeftine poene mučeći životinju koja sigurno neće moći da proguta tako veliki plen, zbog čega bi mogla i da se uguši. Takođe, oni su postavili pitanje kako će mladić izaći iz zmije, osim ukoliko ne namerava da je raseče i tako je ubije.

Ipak, Pol i pored takvih komentara ne odustaje od svoje namere, a objasnio je da čovek mora da konačno sazna šta se dešava unutar anakonde dok ona guta svoj plen.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala