Najzanimljiviji sajt Balkana
Da li ste ikada razmišljali ili zamišljali da postanete profesionalni tester vodenih tobogana.Posao vam zvuči primamljivo?Ako vam se to čini  idealnim poslom kompanija First Choice Holidays traži profesionalnog testera vodenih tobogana.....

Srećnik koji dobije ovaj neobičan i nadamo se zanimljiv posao će u svom radnmom zadatku imati obavezu da  putuje Evropom i testira vodene tobogane tokom cele godine.A glavni zadatak vašeg posla biće  doneti odluku koji je najbolji vodeni tobogan na Evropskom kontinentu

Ponuda za ovaj posao snova izgleda ovako "Vaše radno vreme traje od 9 do 17 sati i dosta vam je takvog radog vremena? Želite posao na kojem se nećete smarati nego super  zabavljati? Imamo nešto što bi moglo biti savršeno za vas.

Posao u kome će te nositi kupaći kostim i testirati vodene tobogane Evrope.Tražimo testera koji će testirati tobogane i zarađivati novac za život. Svaki dan će biti drugačiji, vaš zadatak je ocenjivati tobogane i davati nove ideje", navodi se u ponudi za posao.

Ovaj posao je otvoren za sve a prijaviti se možete ovde ,prijave će posle izversnog vremena i odabira kandidata biti svedene na  svega pet osoba koje će se naći u finalnom takmičenju u SplashWorld odmaralištu ove 2013 godine.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala