Najzanimljiviji sajt Balkana


žena sa bradom
...ili  da kažemo ponosna je na svoju crnu bradu! Britanka Harnam Kaur (23), iz  grada Berkšira pati od posledica hormonskog disbalansa nastalog usled sindroma policističnih jajnika.Od ove bolesti boluje od svoje 11 godine...


Sa 11 godina Harnam su se malje širile veoma brzo po grudima, rukama i licu, tako da je kao tinejdžerka postajala osoba kojoj se svako rugao i provocirao. U tinejdžerskom dobu proživljavala je traume, pa je na sve moguće načine pokušavala da prikrije svoje mane.


Kaur je čak je putem interneta dobila pretnje smrću od nepoznatih osoba zbog svoje maljavosti!
Dva puta nedeljno skidala je malje voskom, a povremeno ih je izbeljivala, pa čak i izbrijavala.Malje su ipak postajale sve deblje i gušće, da nije želela da izađe iz kuće, a neretko je pomišljala i na samoubistvo.

U svojoj 16 godini odlučila je da promeni svoj pogled na svet i u tome joj je pomogla nova religija. Kaurova je promenila veru i posvetila se sikizmu.A to religija u kojoj je sakaćenje dlaka na telu strogo zabranjeno.?

"Sada se nikada ne bih vratila u prošlost kada sam skrivala dlake, jer mene je takvom Bog stvorio i ja sam zbog toga srećna" izjavila je Kaurova.

Njeni roditelji su bili zabrinuti da devojku sa bradom niko neće želeti da oženi, niti će je iko zaposliti, ali ona je istrajala u tome da sama donosi svoje odluke.

Sada radi u sikističkoj osnovnoj školi kao asistent učitelja i što je najvažnije od svega, makoliko bilo bizarno ona se oseća ženstvenom i seksi, i voli svaki deo sebe.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1