Najzanimljiviji sajt Balkana

žena pozvala policiju zato što je prdnuo muškarac

U državi Švedskoj, ljudi žive srećno i neopterećno tamo nema rijalitija po šest mesec, niti ima politike "na svakom ćošku"imaju svoje poslove i vode normalan život. Ipak, ponekad Šveđani imaju bizarne i pomalo blesave probleme, poput ovoga....Pre par dana švedska policija iz grada Laholma, je izašla na teren nakon bizarnog poziva jedne neimenovane žene koja je prijavila muškarca da je "pustio goluba" narodski rečeno prdnuo u znak osvete jer mu je ona pre toga odbila seks!?


Bizaran i pomalo smešan slučaj dogodio se kako smo naveli u Laholmu, na jugozapadu Švedske...

Neimenovani muškarac je došao u poseti ženi koja mu se dopadala, a kada je ona odbila njegovo udvaranje i poziv na seks, on je u znak osvete pustio goluba i napustio stan.

Iznervirana žena je pozvala policiju i u policijskoj prijavi navela da je njegov prdež "poremeto njen mir"?!.

"Uz to je vraški smrdelo u stanu", navela je nemenovana šveđanka policiji koja je izašla na teren po prijavi.

Nama uvek ovakve vesti zvuče smešno i čudno ali izgleda da u svetu ovakvi bizarni slučajevi se shvataju ozbiljno od strane policije ali i od pojedinaca.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1