Najzanimljiviji sajt BalkanaAntonio Garcia fudbal
Meksikanac Arturo Garsija iz grada Pueble rizikovao je svoj brak sve zbog sporene stvari na svetu - fudbala.! On je supruzi rekao da ide da kupi cigarete a pojavio se u dalekoj Rusiji na fudbalskoj utakmici.....

"Rekao sam ženi da idem u obližnju prodavnicu Okso, to je jako popularna prodavnica kod nas u Meksiku, kako bih kupio cigarete, ali joj nisam rekao u koju tačno idem. Verovatno nije očekivala da ću ići u njihovu poslovnicu preko Atlantika" izjavio je Garsija novinarima.

Fudbalski fanatik Antonio Garcia je, umesto u Oksu, otišao na aerodrom gde je uhvatio let za Nemačku, a odatle je vozio do Rusije kako bi uživo gledao utakmicu svoje reprezentacije protiv Rusije na Kupu konfederacija

Njegova avantura bila je i više nego zanimljiva. Kada je izašao iz kuće otišao je u Monterej, pa avionom u Volfsburg, gde su ga dočekali rođaci.

Tu se malo odmorio i zabavio, a potom i završio u bolnici jer je povredio nogu igrajući fudbal sa rođacima.

Iako su mu lekari rekli da mora da miruje, on to nije učinio, već je seo u auto svog rođaka i otišao u Rusiju, u daleki Kazan, gde se priključio stotinama meksičkih navijača. Ženi još nije rekao da je na put i boravak potrošio gotovo svu ušteđevinu.!

"Cena za mene nije važna. Jedino je bilo važno da budem tamo sa našim fudbalerima."

Meksiko je u toj utakmici pobedio Rusiju 2:1, plasirao se u playoff, ali u utakmici za treće mesto izgubio je od Portugala nakon produžetaka. Kup konfederacija osvojila je Nemačka pobedivši u finalu Čile rezultatom 1:0.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala