Najzanimljiviji sajt Balkanažive s medvedom u kuci

Svetlana i Jurij Pantelenk iz Rusije za kućnog ljubimca imaju medveda kojeg su usvojili kada je imao samo tri meseca.Medved čije je ime Stepan danas živi s njima u kući i jede za zajedno za stolom....

Medved Stepan ima više od dva metra, a star je 23 godine težak je više od 140 kilograma, ali koristi svaku priliku da se svojim gazdama "utrpa" u krilo na maženje.

Inače ovog medveda ruski par je usvojio kada su ga pronašli lovci kako bez majke tumara šumom. Bio je u vrlo jadnom stanju. Medo Stepan nije običan kućni ljubimac kako kažu njegove gazde on pomaže u kući, naročito u bašti, gde zaliva biljke.

Istina, održavanje ovolikog ljubimca Porošenkove košta malo više, jer je Stepan vrlo ješan. Pojede celu kantu kondenzovanog mleka i oko 25 kilograma ribe, povrća i jaja dnevno.

"Stepan najviše voli da sedne uveče između nas na kauč kako bismo svi zajedno gledali TV" priča Svetlana.

Ako bi neko rekao da je Stepan ipak zver, kojoj može jednog dana da se probudi divljina u duši, pa da povredi svoje vlasnike, Svetlana kaže da je to isključeno.

"On je tako druželjubiv s ljudima, nikada nikog ne bi povredio" kaže Svetlana za brtianski Dail Mail, dok doručkuje sa suprugom i medvedom za stolom..

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala