Najzanimljiviji sajt Balkanaživi bukvalno u pola kuće
Brazilac Luis Geraldo dos Santos (52) koji je otac troje dece živi bukvalnom smilsu reči u pola kuće! I to otkada su službe gradske vlasti sa buldožerom srušile deo kuće koju je njegova bivša supruga prodala kako bi ustupila zemljište za pravljene Olimpijskog parka u Rio de Ženeiru....

Luis je samo jedan od nekoliko stotina stanovnika Vile Autodormo, naselja koje se nalazi na smoj ivici Olimpijskog parka koji se gradi za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016 godine.Tako su mnoge kuće označene su za rušenje kako bi se gradio Olimpijski Park. 

Dok su neki prihvatili novčanu kompenzaciju, drugi neće ni da čuju da se njihova kuća ruši i da se sele na drugu lokaciju. Naravno,onima koji su pristali na kompenzaciju, kuća je srušena isti dan, ali  Luis nije ni zna da će njegova bivša žena prihvatiti ponudu gradskih vlasti. 
Mada su bili rastavljeni deset godina, Luis je i dalje živio sa Edilezom.
od cele kuće ostaloo je pola

"Pošao sam kući s posla znajući da će se moja bivša žena odseliti. Pomislio sam, fantastično, sad ću imati celu kuću samo za sebe. Ali kad sam stigao vidio sam da su srušili dio kuće, nisam mogao verovati u to što vidim. Ostalo je bukvalno pola kuće. Čak su dnevna soba i trpezarija, gde smo jeli svi zajedno, "prerezani" su na pola" izjavio je Luis brazilskim medijima i  dodao:

"Mislim da je ovo otišlo predaleko. Kao da mi nije bilo dovoljno što sam živio s bivšom u proteklih deset godina. I sad kad je konačno otišla, ne mogu da je se sećam po lijepom. Čak se nisam ni istuširao 15 dana jer su mi presekli vodovodne cevi u pola moje kuće što je ostalo

Iako se radovao Olimpijskim igrama, Luis kaže da ga pomisao da je izgubio dom zbog njih samo razbesni. Svestan je da će morati prodati svoj deo kuće.

" To nije fer, ali šta da radim. Postoji jedno pravilo za bogate, drugo za siromašne. Olimpijske igre, puno vam hvala" poručio je ogorčeni brazilac Luis.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Komentari  
Irena
# Irena 21-06-2015 11:54
IIIIIIIIII hahaha
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Zanimljivosti dana
# Zanimljivosti dana 21-06-2015 12:56
tako je to kada žena malo "poludi":D
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala