Najzanimljiviji sajt Balkana


10. novembra 2011. kompanija Microsoft instalirala je pravi džinovski Smartphone Windows Mobile 7.5 na njujorški Herald Square inače najprometniju ulicu i raskrsnicu na svetu.Ovim postavljanjem Smartphone uredjaja...

kompanija Microsoft je želela obeležiti premjeru i početak prodaje Windows Mobile 7.5 ali i ostvariti još jednu zanimljivu zamisao.

Tako je kroz premijeru i početak prodaje uredjaja,kompanija Microsoft je uspela i da postavi novi svetski rekord za najveći smart telefon na svetu,po zapisniku World Records Academy.


Microsoftov smartphone odnosno najveći smart telefon je visok skoro 55 metara ili slikovitije objašnjeno visine je kao šest spratova zgrade,ovom veličinom Microsoft je tako postao vlasnik najvećeg smartphonea na svetu.

A Andi Lees, predsednik odela Windows Mobile u Microsoft kompaniji povodom ovog dogadjaja u Nju Jorku izjavio "Windows Phone pomoći će promeniti način na koji ljudi gledaju na smart telefone"A vi u nastavku pogledajte kako izgleda najveći smartphone na svetu..

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala