Najzanimljiviji sajt Balkana

beba ellie kaze volimte
Beba Eli Reid iz Glazgova koja je stara samo13 sedmica uspela je da šokira svoje roditelje Kler i Granta kada su čuli ono što je njihova kćer uradila...

Majka Kler (28) držala je svoju bebu i govorila joj je "volim te" (engl. I love you) nakon čega je beba na šokiranost majke gotovo potpuno isto ponovila to jeste, odgovorila mami !


Ceo događaj zabeležen je i na video snimku koji objavljujemo.Naravno mama Claire je snimak njene kćerke kako ponavljva njene reči odmah prosledila suprugu koji je otišao na teren u drugi grad.

"Bio sam na terenu u gradu Inverness u kada mi je Kler moja žena poslala video. Nisam mogao verovati ušima ono što čujem. Eli je bila tek navršila 13 sedmica i bilo je zaista neverovatno to što je uradila !" izjavio je Grant

"Bilo je šokantno. Jasno se vidi da pokušava oponašati što joj je Kler rekla i to se jasno čuje Poslali smo video prijateljima i oni su ostali takođe potpuno šokirani" ispričao je otac bebe.

"Ellie stalno ispušta slatke glasove i mislim da to pokušava mene oponašati, a ovaj video ćemo joj pokazati kad bude odrasla" dodala je na kraju intervjua ponosna mama Claire.

Iza kraj pogledajte kako mala beba Eli kaže svojoj mami da je voli :
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1