Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: mrtvacki sanduk otvoren
95-godišnji deka kako navode novinski mediji u Indiji se probudio usred priprema za svoju sahranu.  Indijac Bud Ram Gujar(95) u Ražastanu u Indiji drhtao je i počeo da diše
 ... kada su ga članovi porodice polili vodom po grudima tokom tradicionalnog rituala pre sahrane 3. novembra 

Doktor je proglasio čoveka mrtvim nakon što se onesvestio ranije tog dana, rekla je njegova porodica.

"Sveštenik je već počeo sa ritualima, berber je obrijao glave svih muškaraca u porodici. Pripremali smo se da okupamo telo kao običaj pre sahrane. Odjednom počeo je da diše i ustao. Ovo nije ništa drugo no čudo" priča njegov sin Balu Ram.

Bud Ram Gujar rekao je porodici da je zaspao nakon jakih bolova u grudima i da je to zadnje čega se seća - potom "buđenje" pred sahranu.

Ovo nije prvi "mrtav" čovek koji se oživeo u Indiji. U martu ove godine čovek koji je čuvan u mrtvačnici zapravo je bio živ. Patolog je naime primetio da ima puls svega nekoliko trenutaka pre nego što je počeo da seče njegovo telo. Muškarac je imao moždanu smrt i poslat je u drugu kliniku.


U junu 2018.godine slično se dogodilo u Južnoj Africi, kada je žena spasena iz hladnjače kada je radnik primetio da i dalje diše. Proglašena je mrtvom posle sudara automobila u kom je poginulo dvoje ljudi.

Iz Kine je takođe stigla vest da se navodno mrtav čovek probudio kada su ga radnici u mrtvačnici šminkali za sahranu. Njegova supruga primetila je da mu se pomera jedan ud.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala