Najzanimljiviji sajt Balkana

zvucna muzicka tetovaza
Tetovaže su se uvek smatrale jednom vrstom vizuelnog medija.Sada zahvaljujući inovativnoj mešavini umetnosti i tehnologije, tetovaže "oslikane" na vašoj koži možete i slušati pomoću zvučne (muzičke) tetovaže odnosno smartphone aplikacije!...

 Na ovu zanimljivu ideju zvučne/muzičke tetovaže (soundwave tetovaže), došao je tatu američki tatu umetnik Nate Siggard iz Los Angelesa, 


Kod Nejta su došla dva prijatelja u želji da im on istetovira početnu "muzičku liniju" pesme "Tiny Dancer" pevača Eltona Johna na njihovoj koži.

Posle uspešnog obavljenog posla tetoviranja dvojice drugara, Sigardova devojka mu je rekla da bi bilo super kada bi se tetovaža u obilku "muzičkih talasa" mogla i slušati.

Njen komentar očigledno je bio sasvim dovoljan da Nate nastavi ovu naizgled ludu ideju tetoviranja te tako stvori "zvučnu (muzičku) tetovažu"!

"Zvučna tetovaža" koje se stvara tetoviranjem, a koju tetovira tattoo majstor Siggard, može da sadrži glas voljene osobe, omiljene pesme ili neka motiviriajuća poruka tako da tu  "muzičku(zvučnu) tetovažu" možete slušati svuda i kad god poželite!

Siggard je našao način da se "soundwave tetovaža" oživi na nečijoj koži tako što bi se generisala kroz računar.

Najpre je isprobavao na sebi,( privremene tetovaže) dodajući i brišući glas njegove devojke i bebe a rezultate objavljivao na Facebooku. Gotovo je odmah njegove objave su postajale viralne na Fejsbuku a hiljade ljudi su ga počeli bombardovati pitanjima i zahtevima za ličnim zvučnim/muzičkim tetovažama.

I tako je rođena tattoo firma "Skin Motion", firma za muzičke tetovaže koje možete slušati.!

Zvučna(muzička) tetovaža koristi mešavinu klasične tinte, tehnologije i naravno, mobilne aplikacije "Skin Motion" koja omogućuje ljudima da se reprodukuje "muzički tetovirani zvučni talas" na koži

Nakon što se istetovira na vašoj kožu od strane certifikovanog tatu majstora iz Skin Motiona, 24 sata kasnije, dotična firma dodaje "preklapanje" u aplikacju koje posle "pokupi" vaš pametni fotoaparat, te tako omogućuje sviranje ili slušanje vaše tetovaže kada god zaželite.

Osnivač Nate Siggard trenutno je usredotočen na izgradnju mreže certifiovanih tattoo umetnika Skin Motiva i partnerstva s tattoo umetnicima širom sveta ne bili ova tatu zvučna tetovaža bila dostupna svima u svetu. Oni će biti osposobljeni i ovlašteni za izradu  "soundwave tetovaža".

Za sada android aplikacija Skin Motion još uvijek je u razvoju, ali će službeno biti pokrenuta u toku ovog meseca juna 2017.godine.

Pogledajte ove video snimke:


Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1