Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:saobracajni radar
Hajmo Valner iz grada Frizaha u Austriji, je baš baksuzan vozač jer ga je dok se vozio ka svom radnom mestu (isiti) radar uhvatio čak 42 puta !...

Inače austrijanc Valner morao je da prođe kroz jednu saobraćajnu zonu do posla, sa ograničenjem brzine od 30 kilometara na čas, pa ga je tako radar "nahvatao" čak 42 puta!

Ovaj pekar iz Frizaha, koji je pre par nedelja našao posao u Klagenfurtu, vozio je nakon svake noćne smene istim putem do kuće.

Na tom putu se nalazi jedan stacionarni radar i zona sa ograničenjem od 30 kilometara na čas, a Valner to nije video.

"Nisam video da prolazim kroz zonu sa tim ograničenjem. Uvek je bilo mračno, a ja sam bio veoma umoran "objasnio je on svoj peh.


Par nedelja kasnije Valner je poštom dobio brojne kazne, a očekuje ih još.

Oko 3.000 evra je Valner do sada morao da plati na osnovu kazni. Odmah je sve platio, jer smatra da bi bilo preskupo i predugo bi trajalo ulaganje žalbe.

Iz opštinske službe kažu da je prvi put da neko na istom mestu 42 puta napravi prekršaj, te su mu "skinuli" jedan deo kazni, odnosno 300 evra manje naplatili.

Zbog kazni pekar, otac šestoro dece, morao je da otkaže odmor u Grčkoj.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1