Najzanimljiviji sajt Balkana

bacanje frižidera španijaJedan bahati Španac mislio je da će biti simpatično da snimi video kako baca stari frižider u provaliju - u prirodu, ali tu se grdno zeznuo, jer je na kraju platio ogromnu (ekološku) kaznu..

 Pošto je video-snimak podeljen na mrežama doživeo veliku popularnost, Seprona, odeljenje za zaštitu životne sredine pri Civilnoj zaštiti u Španiji, pronašao je počinioca zahvaljujući registarskoj tablici na kombiju koja je bila jasno vidljiva.

Kombi je bio registrovan na kompaniju u Almeriji koja se bavi čišćenjem i odvoženjem otpada i oni su počinioca odmah otpustili.Bahataom špancu je određena (ekološka) kazna u iznosu od 45.000 evra, pa mu sasvim sigurno nikada više neće pasti na pamet da tako nešto ponovi. 

Na video snimku ( u prvom delu)  se vidi kako nemnovani muškarac je kombijem dovezao stari frižider do litice i potom ga, niz nju, bacio u prirodu. Sve to je, usput, snimio, pa je snimak potom postavo na svoj Tviter profil.

"Reciklaža? Hajde da ga recikliramo!", kaže na ovom video snimku, bahati španac koji zagađuje prirodu 

Španska civilna garda posle privođenja mu je naredila mu da frižider izvuče kako zna i ume, ne bi li ga potom odložili na ekološki prihvatljiv način.

Nedugo zatim, policija španskog grada Almeria je na njegov snimak, odovorila svojim videom na kome se vidi kako se ovaj "šaljivdžija" muči dok sa prijateljem gura frižider uzbrdo.

(Prvi video snimak je kako baca frižider drugi jdeo snimka je, kako sa drugom izvlače frižider van provalije dok ga snima španska civilna garda)

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1