Najzanimljiviji sajt BalkanaVang Ki nije znala da joj je dečko žena
Kineskinja Vang Ki (41) nakon burnog razvoda 2016. godine je upoznala Kijana na internetu i uskoro su su se počeli zabavljati. Ali nakon godinu dana ljubavne veze, .... Kijan je jednog jutra samo naprosto nestao.

Nesrećna Vang je prvo pomislila da je ostavljena zbog druge žene.....

Ali je onda saznala tajnu zbog koje se šokirla a njen svet se srušio njena velika ljubav i "dečko" Kijan je ustvari žena!

Kako se to dogodilo uopšte?! Sada već bivši "dečko" Kijan je nekako uspeo da ubedi Vang da je muškarac i njihova veza je tako lepo napredovala da su 2017. godine te su počeli da žive zajedno.

Mada nisu su spavali u istom krevetu niti su imali seksualne odnose jer je kako je Kijan govorio on je hteo da se "sačuva za brak".

Kijan je čak vodio Vang da upozna njegovu porodicu, a čak ni oni nisu želeli da otkriju Vang Ki da je njihov sin ustvari žena.


Uverena da je našla sreću Vang je počela da ulaže u Kijanovu budućnost, pa je na svog "dečka" potrošila čak 45.000 dolara. Međutim, u novembru prošle godine Kijan je iznenada nestao.

Nije se javljao na telefon, nestao je sa društvenih mreža i prekinuo je apsolutno svaki kontakt sa Vang i njenom ćerkom.

Međutim, kako je Vang uložila veliki novac u svog dragog, prevrnula je nebo i zemlju da ga nađe, a onda je klupko počelo da se odmotava. Vang je shvatila da u Kijanovoj ličnoj karti piše da je žena. Uvređena i besna otišla je kod njegovih roditelja koji su je izbacili napolje.

Oni su joj priznali da je Kijan rođena kao devojčica ali da je oduvek volela da se oblači kao dečak, te da ne vide ništa sporno u tome što se i predstavljao kao muškarac.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala