Najzanimljiviji sajt Balkana
Dwi Susilarto iz Indonezije osvetio se svojoj bivšoj supruzi na neobičan način! On je platio alimentaciju bivšoj ženi koju je sud odredio, u kovanicama ....

u iznosu od 178 miliona rupija strpanih u 13 vreća teških ukupno 890 kilograma.!

Pred zgradu suda u središnjoj Javi Dwi je stigao kamionetom te je uz pomoć građevinskih kolica i dvojice svojih prijatelja dopremio vreće sa novcem -sitnim kovanicama  sudnicu

Sud je odredio da Susilarto bivšoj supruzi s kojom ima dvoje dece, nakon devet godina razdvojenog života mora isplatiti novčanu naknadu i alimentaciju u iznosu od 178 milonna rupija ( oko 10.730 evra)

Nezadovoljan sudskom odlukom Susilarto je odlučio isplatiti punu novčanu svotu, ali u kovanicama.

Na ulasku u sudnicu gotovo se verbalno sukobio sa advokatom bivše supruge koja je odbila prebrojati kovanice, optuživši ga da je namerno ponižava pred celim svetom.


Ipak Susilartov advokat je odgovorio da je njegov klijent jedva uspeo prikupiti traženu svotu, posudivši novac od rodbine i mnogih prijatelja koji su na žalost imali samo sitan novac-kovanice.

Predsednik suda na kraju je morao angažovati službenike da preboje kovanice koje je dostavio Dwi. Po procenama tu gomilu novca to jeste,kovanica biće potrebno oko nedelju dana da se sve prebroje.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala