Najzanimljiviji sajt Balkana
Sigurno ste nekada bili u dilemi kada izlazite u grad ili idete u goste šta da obučete od garderobe,odnosno kako da uklopite boje odeće .Isto tako boja može dosta otkriti o vama samo ako pogledate vašu sobu,stan ili kuću,Jer boje su izuzezan pokazatelj nekih podsvesnih psihičkih stvari kod ljudi .Isto tako boje mogu da pokažu i kakvi ste u seksu,što vam i donosimo u sledećem tekstu...


Naranđžasta boja
Vi seks smatrate svojom fantazijom i trudite se da tako i izgleda. Predigra u seksu vam je važna kao i sam čin vođenja ljubavi.Retko dođete do vrhunca uživate u samoj igri zavođenja što uključuje filmske pokrete poput tragova noktiju na leđima partnera ili povlačenja kose partnerice.

Crna boja
Vi volite izazove,nove užitke kao i neočekivane situacije.Reagujete po svom nahođenju kao i seksualnim željama,ipak kada se nađete u nekoj stresnoj situaciji seks je zadnje o čemu razmišljate.

Smeđa boja
Za vašeg partnera vi prdstavljate pravo blago.Vi ste kao osoba topli,osjećajni i poštujete želje partnera. Romantična duša, koja uživa u činu zavođenja i flerta, a vaša iskrene riječi volim te savršeno se vežu uz vođenje ljubavi.Ne volite nikakve kritike u seksu.

Siva boja
Vi ste osoba koja je neodlučna i veoma teško se uzbuđujete.Za muške osobe koji vole sivu boju seks  dođe kao oslobađanje od pritiska i zadovoljavanje nagona, dok za žene to znači udovoljavanje potreba partnera ili nužan put do proširivanja porodice

Plava boja
Odličan ste partner u seksu.Pažljivi ste i osjećajni, ljubav i seks su za vas jedna vrsta umetnost.Koa osoba koja voli p0lavu boju ste verni partneri,puno dajete, ali i mnogo očekujete od svog  partnera

Crvena boja
Za dame ova boja predstavlja osobu koja je tigrica u krevetu,koja u seksu uživa na različite načine.Volite biti predmet žudnje te uživate u moći.Ovo pravilo važi i za imuškarce koji ponekad mogu biti preterano dominantni.

Žuta boja
Za osobe koje vole žutu boju seksualni nagon je vrlo kompleksan,ali istovremeno i prilagodljiv.Ovakve osbe vole dominantne i muževne muškarce koji imaju potpunu kontrolu u seksu.

Ružičasta boja
Kada je reč o seksu a volite ovu boju vi ste osoba koja može biti nezrela i pomalo razigrana Osobe koje vole ružičastu boju vole izazivati i obećavati više nego što ste spremni dati. Muškarci koji vole ovu boju često su skloni flertu.

Ljubičasta boja
Sebe kao osobu smatrate veom sofisticiranima za neopterećene seksi igrice u krevetu.Ovakve osobe vole da imaju  kontrolu i pravila i skloni ste rutinskim seksualnim željama.Ovo važi i za muškarce. Oni takođe pate od kontrole i strogo 'poslovnog' seksa.Isto tako oba spola su više opterećena sobom i svojim užitkom nego partnerovim željama i potrebama

Zelena boja
osobe koje vole zelenu boju su u seksu nježni,svežu i neiskvareni. Žene koje vole ovu boju cijeli će život seks doživljavati kao čisto vođenje ljubavi kao za vrijeme zaljubljenosti dok muškarci mogu biti dosta nespretni i neobični, ali na neki simpatičan i pozitivan način. Osobe koje vole zelenu nisu skloni prevari.

Bela boja
Za osobe koje vole da uživaju u beloj boji seks je za njih nešto veoma privatno i tajanstveno.Volite voditi  ljubav u mraku što znači da niste spremni na seksualne igrice kao niti bilo kakve druge seksi začine u krevetu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala