Najzanimljiviji sajt Balkana

jelka aerodrom ViljnusPre par dana na Aerodrom u Viljnusu je postavljena neobična i čudna jelka (od zabranjenih stvari) povodom novogodišnjiih i božićnih praznika Jelku je postavilo i okitilo aerodreomsko obezbeđenje...

Sama jelka je sastavljena od zaplenjenih predmeta iz prtljaga putnika. Tako da je jelka okićena noževima, kutijama za metke, makazama itd


Noževi, kutije za metke, čepovi i drugi predmeti koje nije moguće uneti u avion konfiskovani su tokom godina, a onda je menadžment litvanskog aerodroma odlučio da njima okiti jelku.


Postavljen je i prateći natpis. "Možemo vam garantovati da niste videli ništa slično. Ovo drvce ima sve, od noževa, makaza, upaljača i svih vrsta druge opasne robe“.

Nadležni poručuju da ova jelka služi kao prijateljski podsetnik o važnosti bezbednosnih mera u avio-saobraćaju, odnosno, da ima edukativnu svrhu.

"Ako ne želite da se vaše lične stvari, koje su uz to i zabranjene, nađu sledeće godine na božićnom drvcetu, radije proverite šta je dozvoljeno nositi u prtljagu pre nego spakujete stvari za naredno putovanje. Siguran put!", stoji u poruci pored neobične jelke na litvanskom aerodromu.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1