Najzanimljiviji sajt Balkana

Džoi Heni i aligator
Amerikanc Džoi Heni (65) iz gradića Strinestowna u Pensilvaniji tvrdi da mu je ljubimac aligator. I da on ovog malog aligatora koristi u terapeutske svrhe,... te da mu pomaže pomaže u borbi s depresijom.

Nakon što je odbio Džo njegovu preporuku da počne sa terapijom antidepresivima lekar mu je dopustio da drži u kući pravo aligatora

Aligator Vali kako ga je nazvao Džoi voli da se mazi i grli iako je dugačak gotovo metar i po.

"Dobio sam Valija. Kada bih stigao kući i bio pored njega, sve je bilo u redu" izjavio je medijima u americi, Džoi

Wally je spašen u okolini Orlanda kad je imao 14 meseci, ali on i dalje raste, što bi moglo da predstavlja problem jer Heni tvrdi da bi mogao da narase do gotovo pet metara.!


"Nežni" kućni ljubimac Joie Henney-ija jede pileća krilca, dok svoj plastični ribnjak u zatvorenom prostoru u Henijevoj kući deli sa manjim aligatorom Skrepijem.

Njegov ljubiac aligator Wally je napunio četiri godine, i kako on kaže "veliki je poput velikog plišanog mede. On je kao pas, želi samo biti voljen i mažen" dodao je Heni

Ipak kada hrani Vallija Džoi voli da koristi klešta , kako bi izbegao mogućnost gubitka prsta ili  većeg dela tela, iako tvrdi da ga Valli nikada nije ujeo i da se mačaka užasno plaši

Heni priznaje da je Vali pipak na kraju krajeva opasna divlja životinja, ali da ga se on nikada nije bojao.Često ga vodi sa sobom kada odlazi na druženja sa svojim vršnjacima te na bejzbol utakmice nižih liga.

Iako ljubimci za emocionalnu podršku ne dobijaju posebne privilegije po američkom saveznom zakonu, Valliju je sada dozvoljeno da ide bilo gde sa Henneijem, osim nekih restorana koji su odbili prisutnost aligatora i njega kao gazde, navodno iz straha da bi aligator mogao da nosi salmonelu.

Henni je takođe napomenuo da, za razliku od krokodila i kaimana, aligatori obično ne napadaju ljude osim ako ih ljudi prvo ne napadnu i da zapravo ne vole da jedu ljudsko meso.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1