Najzanimljiviji sajt Balkana

policija fotografisala vanzemaljaca

Ovo dole što vidite na slici po tvrdnjama lovaca na NLO-e i vanzemaljce, bi mogla biti slika pravog vanzemaljaca ili ipak možda ne?!.Inače ovu bizarnu fotografiju ....

(navnodno) je napravila policija u Argentini tokom poziva za izlazak na teren.?!

Šokantna slika vanzemaljca se širi internet stranicama o vanzemaljcima i teorijama zavere nakon što se pojavila na Facebook-u i nakon što je o njoj izvestio Diarioprimeralinea.com.ar u južnoameričkoj zemlji.

Izveštaji na internetu sugerišu da je policija pozvana zbog izveštaja o čudnom dešavanju u oblasti Mitre Park u Korijentesu, pre nego što su primetili čudno humanoidno biće i fotografisali ga na mobilnom telefonu.

Skeptici su to već obeležli CGI prevarom, rekavši da je to uređena verzija vanzemaljca prikazanog u filmu o vanzemaljcima "Signs," sa Melom Gibsonom, ili španskog filma o vanzemaljcima "Ovni."

Teri Larh je o ovoj misteriji pisao na internet sajtu Freaklore.com:

"U Argentini je nedavno napravljena jedna od najboljih slika vanzemaljca ikada.Fotografija je neverovatna i možda je najbolji dokaz da vanzemljci žive među nama. 13. septembra 2017. godine je na području Mitre Parka uočen uspravni humanoidni vanzemaljac i napravljena je slika mobilnim telefonom.“
vanzemaljac uslikan u argentini
                                                      (kliknite za uvećanje)
“Prvo je lokalna grupa tinejdžera rekla da su u blizini primetili čudno biće kako luta. Kasnije je na to mesto stigla grupa policajaca iz Komesarijata.“

Oni su pretražili ovo područje kako bi pronašli ovaj prizor uspaničenih tinejdžera i vanzemaljskog bića. Kada je policija stigla, oni su polako lutali, približavajući se ovoj čudnoj stvari. Ubrzo su shvatili da to nije čovek već nešto potpuno drugo.!"

Prema izveštajima, ovo "vanzemaljac" je pobegao u reku Parana kada su policajci prišli, i oni su ga izgubili iz vida.Larh je rekao: “Slika je ustvari dobra, i podstiče sumnju u svoju autentičnost. Jasno je da, dok se gleda fotografija, oblik i veličina vanzemaljca su prilično dobro vidljivi. Ima ovalnu glavu i tamne oči u obliku badema. Izgleda da njegove ruke imaju samo tri prsta koja su isturena. Sa ove udaljenosti odakle je ova fotografija napravljena, čini se da je i prilično visok.“

Izgleda su ove tvrdnje prvo objavljene na fejsbuk stranici argentinske lokalne radio stanice LT7AM 900, sa sedištem u Korijentesu, pre nego što ih je pokupio Diarioprimeralinea.com.ar.

Diarioprimeralinea.com.ar izveštava:
"Još uvek ne znamo da li je to istinito ili ne, ali ono što smo mi primetili je da je ovo biće savršeno usnimljeno usred mračne noći."

Paranormalni istraživač Malkom Robinson je otkrio ovu sliku na paranormalnoj konvenciji Paraforce u Vitemu.

Rekao je da ne zna da li je to istinito ili je prevara, ali je tvrdio da vanzemaljci posećuju Zemlju i da je vredno razmotriti to dalje.

Robinson je rekao: "Verujem da nas ova bića posećuju. Dokazi su za mene aposolutno ogromni. Samo zato što nešto izgleda i zvuči smešno, ne znači da je tako."

Izvor: Webtribune.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala