Najzanimljiviji sajt Balkana


mali muin ima najduže trepavice u rusiji a možda i na svetu
11-godišnji dečak Muin Bačonaev iz Moskve je sa svojim izgledom veoma čudan i poseban dečak, a sve zvog svojih  esktremno gustih obrva i veoma dugih trepavica!....

Dužina Muinovih trepavica iznose neverovatnih 4,3 centimetra. Kad se rodio, njegove trepavice su mu čak doticale i usne.!


"Živim kao i svi drugi, moje trepavice ne zahtevaju nekakvu posebnu negu i nemam nikakvih poteškoća, kaže maleni dečak Muin.

Muin je već upisan u Rusku knjigu rekorda ali njegove ambicija ipak su nešto veće. Dečak voli igrati fudbal a voleo bi, kad odraste, postati fudbalska zvezda, kao što maštaju milioni dečaka širom sveta
najduže trepavice u rusiji a možda i na svetu Muin Bačonaev iz Moskve
Njegov otac Zaidullo Bačonaev (45), koji se s porodicom u Rusiju doselio 2010.godine iz Tadžikistana, kaže da na ulici svi bukvalno zure u njegovog sina zbog njegovih predugačkih 4,3 centimetra dugih trepavica!

"Kad ide s mamom u šetnju, svi ga gledaju. Vodili smo ga raznim lekarima i svi su nam rekli da je Muin zdrav i da duge trepavice nisu nikakav problem. Lekari su nam objasnili da se gen odgovoran za rast trepavica u ovom slučaju jednostavno malo drugačiije ponaša" izjavio je novinarima otac Zaidullo.

Ipak neki lekari veruju da bi na "gen trepavica" mogao uticati lekovi koje je Minova majka uzimala tokom trudnoće.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1