Najzanimljiviji sajt Balkana Hessdalen svetla
U nastavku ovoga teksta će te saznati ( a videti u videu) 10 fotografija prikazuju neobične fenomene, ljude ili prikaze koje se na njima ne bi trebale nalaziti......

a njihovu autentičnost potvrđuje i sama nauka kao i naučnici.Ustvari to su fotografije za koje naučnici još nemaju objašnjenja


1. Babuška žena

Na fotografijama nastalim u vrijeme atentata na američkog predsjednika John F. Kennedija 1963. godine.na snimku i fotografijama pojavila se jžena koja sama fotografie sam čin atentata, dok ljudi oko nje beže u zaklon. FBI je tražio tu ženu, ali njen identitet kao fotografije koje je snimila nisu nikad pronađeni.!

2. Hessdalen svetla

Tokom godina, na fotografijama snimljenim u norveškoj dolini Hessdalen, pojavljuju se neobična i jarka svjetla. Provedene su brojne studije kako bi se objasnio taj fenomen, ali naučnici i dalje traže objašnjenje za njihovu pojavu.

3. Morsko čudovište sa ostrva Hook

Par turista davne 1964. godine uspeo je snimiti  neobičnu pojavu koja je plivala prema njima u zalivu. Morska nema ( neobična prilika) imala je oblik  ogormnog punoglavca, dužine oko 25 metara.! Nakon što su snimili nekoliko fotografija, parkoji je uslikao neman kaže kako je stvorenje otvorilo svoja usta i potom polako otplivalo od njih.

4.Vanzemaljac iznad Solway Firtha

Muškarac koji je 1964. godine u Velikoj Britaniji fotografisao svoju kćer, nakon što je izradio fotografije primetio je čudnu pojavu - muškarca ( vanzemaljca) koji izgleda kao astronaut.Kako je on ( navodno) tvrdio niko drugi nije bio u blizini dok je snimao fotografiju, a stručnjaci iz firme Kodak potvrdili su kako fotografija nije bila ni na koji način "photoshop"-irana to jeste uređivana!

5. Duhovi broda Watertown

Ovo je jedna od prvih i retkih fotografija koja prikazuje duhove,snimljena je još davne 1924. godine. na američkom brodu Watertown. Navodno se radi o dvojici mornara koji su nedugo pre fotografije umrli na moru u prilično bizarnim okolnostima, a potom su se njihova lica pojavljivala na površini vode koja  su pratila brod.

6. Satelit Crni Vitez

Tamni, padajući predmet je 1960. godine po nekim navodima ušao u orbitu planete Zemlje, a u to vreme nije bilo lansiranih satelita niti je ovaj objekt bio identifikovan kao delo ljudi. Od tada, navodno je snimljen velik broj fotografija koji prikazuju sličan predmet u orbiti koji nedugo nakon slikanja nestaje.

7. Viseće mrtvo telo sa plafona

O ovoj fotografiji postoji vrlo malo informacija, osim toga da je porodica Copper uselila u novu kuću te su snimali porodični portret. Nakon izrade fotografije, na njoj su primetili tijelo koje visi sa plafona.?!

8. Piramida na Mesecu

Ovu je fotografiju snimila posada Apolla 17 u blizini stene Geophone tokom njihovog poslednjeg leta na Mesec. Fotografija je proglašena propalom zbog prevelike ekspozicije. Ipak, na kraju se ispostavilo da ona nije u potpunosti prazna, a kada se kontrast fotografije podesio  na njoj  se otkrila je struktura u olbiku piramide i to na na Mesecu !

9. Duh Goddardove eskadrile

Ova je slika snimljena 1919. g. na dan pogreba jednog njezinog člana, Freddyja Jacksona. Na vrhu fotografije, iza zadnjeg reda časnika, u maglici se nazire lice koje su članovi eskadrile identificirali upravo kao njihovog preminulog člana.

10. Misteriozni slučaj Elise Lam

Ovde nije reč o fotografiji, već video snimkui iz lifa kojim se vozila Elisa Lam pre nego što je njeno telo pronađeno u spremniku za vodu na hotelskom krovu. Njena smrt je proglašena nesrećom jer na telu nije pronađeno tragova nasilja, kao ni prisutnost droge ili alkohola. Na snimci se vidi kako ulazi u lift te se ponaša vrlo čudno, odmiče i maše rukama.

A vi u nastavku pogledajte video koje su to 10 misterioznih do sada ( po naučnicima) neobjašnjivih fotogafija kao i isečak iz poslednje stavke ..

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala