Najzanimljiviji sajt Balkanadarsi lin amerika ima talenat
Na svetu postoji mnogo ljudi koji imaju neverovatne talente, neki od njih svoj talent predstavljaju i na TV emisijama.12-godišnja Darsi Lin iz Oklahome oduševila je ceo svet ,... sve prisutne kao i žiri kojeg je ostavila bez reči ....u show emisiji "Amerika ima talenat"

Kada ju je član žirija Sajmon Kauel upitao zašto se smeje, samo je odgovorila:

"Ne znam!" i nastavila da se kikoće. Onda je publiku i žiri upoznala sa svojom lutkom, plišanim zekom Petunijom, koja govori, i najavila svoj performans - trbuhozborstvo.

Ipak za sve prisutne to nije bila uobičajena verzija trbuhozborstva, već je Darsi otpevala kultni hit "Summertime" Ele Ficdžerald, pritom praktčno ne otvarajući usta.!

Niko u dvorani, uključujući i žiri, nije mogao verovati šta to vidi i čuje....

Članovi žirija su nakon fascinantne izvedbe su samo ustali i zapjeskali simpatičnoj Darsi!  Dok je Mel B, bivša članica Spice Girls, svom je snagom pritisnula zlatno dugme i poslala šokiranu Darsi Lin ravno u polufinale emisije!

Inače ovaj videoV je objavljen na Facebook stranici show-a "America's Got Talent", a pregledan je više od čak 169 miliona puta i taj broj još uvek raste dok je na you tube ovaj performans 12-godišnje Darsi videlo je 10 miliona ljudi!

Na kraju pogledajte i poslušajte kako je to Darsi izvela svoj performans, verujemo da će te ostati odiševljeni:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1