Najzanimljiviji sajt Balkana

Rezultate završnog ispita iz matematike koji je radio student Artem Jarovoj u gimnaziji u ruskom gradu Astrahan stručna komisija nije priznala. ...

Razlog za to je što taj test nije mogao da prođe na skeniranju zbog hemijske olovke koja je korišćena. Zbog olovke je dobio nulu.

Direktora škole Nina Melanina prokomentarisala je situaciju. Kako je rekla, jedan đak je imao crnu olovku (gel pen).

"Naslovna strana je skenirana, a iz nekog razloga njegov rad nije prošao skeniranje" rekla je ona, dodajući da je olovka normalna i da je takođe i skener radio.
Ona je navela da su ponuđene dve opcije za rešenje ove situacije. Prvo, đak može ponovo da polaže ispit, ako želi, ili se rad može i ručno pogledati.

Kako je Artem rekao za ruske medije, kada je prvo video rezultate mislio je da je u pitanju neka šala.

Artem će sada morati što pre da donese odluku da li želi ponovo da polaže test. Inače, na sajtu Change.org pokrenuta je i peticija u kojoj se zahteva da se rad ručno pogleda.

izvor:Telegraf.rs
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1