Najzanimljiviji sajt Balkana

Ajzak Roblet sa devojkom KamiliBritanac Ajzak Roblet (24) završio je u pritvoru  i zabranjen mu je doživotno ulazak u SAD zbog jedne sms poruke koju je poslao svojoj devojci !...

koju su, kako on tvrdi, zvaničnici emigrantske službe i policija SAD-a pogrešno protumačili, prenosi britanski Mirror.

Issac Roblett je svojoj devojci Kamili Iglesiji (23) koja živi u americi, poslao poruku pre mesec dana u kojoj je napisao: "Dolazim da budem sa tobom".

Upotrebio je englesku reč "moving" koja može da znači i "seliti se", pa su zvaničnici na aerodromu, logično, pomislili da se on seli kod svoje devojke Kamili u Sjedinjene Državeporuka moving Ajzak Roblet

                                                      (kliknite na sliku za uvećanje)

U svoju odbranu ovaj Britanac je rekao da je zapravo želeo da tri meseca provede sa Kamilom uz vizu koju je dobio, ali su zvaničnici mislili da planira da na duže ostane u SAD-u, pa su ga pritvorili na 24 sata.

Poruku koju je poslao devojci, zvaničnici su otkrili kad su mu zaplenili mobilni telefon, a nakon što su ga, navodno, zatvorili i ispitivali u sobi bez prozora sat i po vremena. Ajzak kaže da je boravak u pritvoru bio užasno iskustvo za njega. Bio je, navodno, bez hrane i vode, nije se tuširao, a ćeliju je delio sa još nekoliko ljudi.

On kaže da je zaplakao kada su mu zabranili ulazak u zemlju i da mu je jedan od policajaca rekao: "Budi muško, preboli to".Menadžer marketinga je deportovan već narednog dana, a da nije ni video svoju devojku Kamilu, koja ga je sve vreme čekala na aerodromu, a sada mu je do kraja života zabranjen ulazak u SAD.

Ajzak iz Istočnog Saseksa je u krenuo za Čikago na putovanje života 24. aprila ove godine - dva dana pre njegove i Kamiline godišnjice.

Par je planirao da putuje u Njujork i Los Anđeles. Upoznali su se na razmeni studenata i ludo se zaljubili. Uživali su da putuju, da gledaju utakmice, a Ajzak ju je već posetio u SAD-u.

Kada su se sreli u Majamiju, a onda su automobilom su se odvezli do Čikaga, gde je Kamila krajem prošle godine studirala glumu.

Mnogi sumnjaju u njegovu odbranu, posebno jer su svesni da ljudi masovno ilegalno ostaju u Americi, te tako nisu poverovali u njegove reči, već su više na strani američkih zvaničnika.

On sada upozorava druge ljude koji putuju u SAD, da pripaze, jer će obezbeđenje na aerodromu da pregleda i njihove telefone.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1