Najzanimljiviji sajt Balkanailuminati predviđanje zapaljen STC i iluminati kartica

Tvorac društvene igre "Iluminati: Igra zavere" iz 1995. godine predvideo je teroristički napad na Njujork i smrt princeze Dajane ali i neke druge stvari koje će vas šokirati svojim predviđanjima. Sa ovakvim preciznim "predviđanjima" iz ove društvene igre postavlja se pitanje...

da li je neko želeo da upozori čovečanstvo na ono što će se dešavati u bliskoj nam budućnosti.Ovim se ostavlja mnogo prostora teretičarima zavera...

Prvi prmer takvog tačnog predviđanja jeste neverovatan crtež na kartici društvene igre "Iluminati: Igra zavere" jezivu sliku zapaljenih kula bliznakinja Svetskog trgovinskog centra u Njujorku nakon terorističkog napada 11. septembra. Kartica je dolazila uz unapređenu verziju igre koja je objavljena 1995. godine, znači gotovo čak 6 godina pre razarajućeg napada.!

Članak o ovim karticama objavljen na sajtu Cuttingedge tvrdi da igra "daje duhovni uvid u novi svetski poredak"?!.

"Ova kartica prilično detaljno prikazuje napad na nebodere u Njujorku. Kako je Stiv Džekson mogao to da zna? Na vrhu kartice jasno stoji natpis da su krivci za napad teroristi. Ove kartice mogao je osmisliti jedino neko ko je znao o planu Iluminata jer nema šanse da bi bilo koja osoba mogla slučajno da stvori ove slike koje su se obistinile šest godina kasnije" navodi se u članku.

Tako se na Iluminati kartici za Lejdi Dajanu navodi da je ona "imuna na napade rivala i liberalnih grupa, ali ne i na napade medija”. Dve godine po izlasku igre Lejdi Dajana je poginula u nesreći u pariskom tunelu bežeći od paparaca.!

To nije sve. U novoj verziji igre se nalazi i kartica pod nazivom "Pentagon“ koja prikazuje centar odbrane SAD u plamenu. Pentagon je takođe napadnut 11. septembra i mnogi smatraju da to nikako ne može da bude slučajnost.

Iluminati, tajna organizacija, koju su proslavili romani Dena Brauna, navodno je tajna grupa svetske elite koja želi da uspostavi "novi svetski poredak“ i preuzme kontrolu nad čovečanstvom – ili barem tako tvrde mnogi zagovronicii teorija zavera.

Teoretičari zavere tvrde da je tvorac igre "Iluminati: Igra zavere" uspeo da se dokopa planova Iluminata i da je igru iskoristio, kao jedini siguran način, da upozori svet na istinu. Kako navode teoretičari ove zavere, u prilog ide i činjenica da su agenti tajne službe SAD izvršili raciju na njegovom radnom mestu pre nego što je igra objavljena ne bi li ga naterali da je uništi.

Šta sve ova igra predviđa?

Čeka nas Treći svetski rat. "Treći svetski rat" kartica igračima daje priliku da pokrenu još jedan globalni konflikt i tako sprovedu novi svetski poredak. Tu su još i kartice koje prikazuju udar asteroida i dolazak antihrista. Jasno je da svet ne čeka svetla budućnost.

I pored svih argumenata, postoje brojni skeptici koji tvrde da kartice ne predviđaju ništa jer je postojao pokušaj terorističkog napada na Kule bliznakinje 1993. godine, dve godine pre izlaska nove verzije igre.

Na kraju pogledajte video ( naravno ko razume engleski):

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala