Najzanimljiviji sajt Balkana

electric-shock bracelet pavlok
Na Amazonu online prodavnici, odnedavno možete kupiti zanimljivu narukvicu - električnu narukvicu čije je ime "Pavlok", i koja električnim šokom upozorava vas, o vašim lošim navikama ...

na primer ukoliko pojedete previše brze hrane, pića ili uopšte loših svakavih navika...

jedonsotavno rečeno narukvica "Pavlok" pokušava vas "izlečiti" od svih loših navika za koje mislite da štete vama ili drugima( na primer)

Narukvica će vas stresti šokom od 350 volti ako pretjerate u lošim navikama kao što su pušenje, previše spavanja ili konzumiranje brze hrane.

Elektro šokirajuća narukvica, se može naći na ovoj online prodavnici po ceni od 150 dolara pa sve do 200 i ona "uči" vaše ponašanje i može vas šokirati kad god se prepustite lošoj navici.


"Pavlok električna narukvica se nosi oko vašeg zgloba i koristi mali električni šok tako što jednostavno pritisne dugme na narukvici ili daljinskim upravljačem na Pavlok aplikaciji za pametne telefone svaki put kada se nađeš da želiš ili zapravo radiš ponašanje koje želiš da se otarasiš.

"U mobi aplikaciji ćete imati punu upotrebu daljinskog upravljača, kako biste praktično upravljali svojim Pavlok-om sa telefona i postavili automatske šok opcije za različite loše navike."

Takođe, aplikaciju je moguće instalirati i na mobilne telefone članova vaše porodice i prijatelja, tako da i oni mogu pratiti koliko se vi pridržavate svojih pravila.

Tako da će te  kako smo rekli za "samo" 240 američkih dolara dobićete narukvicu koja je dizajnirana tako da prepozna kada odlazite po komad torte koji ne trebate pojesti ili kada planirate uzeti tanjir više. Maksimalan broj udara je 150 šokova dnevno.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1