Najzanimljiviji sajt Balkana
Dr Konstantin Korotkov iz Rusije, po zanimmanju naučnik, tvrdi da prikazane fotografije (dole) pokazuju tačan trenutak smrti.Odsnosno da ove fotografije pokazuju dušu kako izlazi iz tela trenutak pre nego što pacijent postane crven to jeste  mrtav....


Istraživanja dr Korotkova,koji je inače, zamenik direktora instituta za istraživanje fizičke kulture u St. Petesburgu,kao i jedan od svetskih poznatih autoriteta kirlian fotografije, tačnije tehnike vizualizacije otpusnog plina (GDV) u kirlian fotografiji, nedavno su privukli pažnju šire naučne a i svetske  javnosti.

Naučnici su GDV tehnikom fotografisali osobu koja umire. Na fotografijama se vidi kako je najpre područje oko stomaka izgubilo svoju životnu snagu, a kasnije i područje glave. Srce i prepone bili poslednji koji gube životnu snagu, tim redosledom.(slika dole)

Naučnici koji koriste GDV tehniku govore kako se aura onih koji umiru neočekivano ili nasilno razlikuje od onih koji doživljavaju mirnu smrt. Duše pokojnika ostaju u stanju konfuzije nekoliko dana i često se vraćaju svojim telima, posebno noću.

Korotkov pripisuje taj fenomen neiskorištenoj energiji zadržanoj od strane duše. On sugeriše da će GDV tehnika takođe moći da bude primenjivana za razlikovanje pravih vidovnjaka od varalica

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala