Najzanimljiviji sajt Balkana

Dženifer Ešvud  je rodila iako ima dve materice
Britanka Jennifer Ashwood (31) se rodila s dve maternice, najzanimljvije od svega je to, da je u obe (materice) ostala trudna u isto vreme!...

Tako je Ešvud pre par dana rodila dvoje zdrave dece, naravno gotovo u isto vreme, carskim rezom - ćerkicu kojoj je dala ime Popi i sina Pirana.

Medicinski gledano šansa da se dogodi tako nešto je 1: 500 miliona. Lekari slučaj Dženifer Ešvud smatraju medicinskim čudom!
Kažu da ovakva trudnoća ne uzrokuje probleme prilikom začeća, ali bi moglo kasnije tokom trudnoće da dođe do spontanog pobačaja. Njene bebe su imale nešto manje od po dva kilograma, rođene su u 34 nedelji.


Da Ešvud Dženifer ima dve maternice lekari su otkrili na ultrazvuku u 20. nedelji trudnoće. Pre toga već je bila trudna sa danas 8-godišnjom Mili, ali tada joj niko nije spomenuo dvostruku maternicu.

“Imati dve materice je retko, a još ređe je imati oplođena jajašca u obe. To je zaista čudo. Mislila sam da dobro poznajem svoje telo, a ispostavilo se da nije tako”, rekla je posle porođaja srećna mama Dženifer.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala