Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: Satrun i NLO
Inženjer koji je dugo godina radio za NASA izneo je šokantnu i bizarnu tvrdnju da se vanzemaljci i njihovi veliki NLO-i skrivaju u našem solarnom sistemu to jeste  unutar Saturnovih prstenova....

Ove tvrdnje su ubrzo objavili američki i ruski mediji sugerišući ne samo da se vanzemaljska svemriska letelica nalazi oko Saturna, već i da ovi misteriozni objekti postoje i oko drugih planeta poput Jupitera, Urana i Neptuna.

Bivši inženjer NASA, dr Norman Bergrun, koji je verni NLO istraživač, veruje da se vanzemaljske svemirske letelice zapravo "hrane energijom planete" preko prstena, kako bi se "razmnožile," za šta on veruje da je zabrinjavajuća situacija.

A ove svemirske letelice nisu nove u našem solarnom sistemu, kaže dr Bergrun. Bivši NASA naučnik je govorio da se vanzemaljske svemirske letelice "razmnožile" u našem solarnom sistemu još od 1986. godine, kada je objavio svoju knjigu “Ringmakers of Saturn".

Kako je ističe Inquisitr: “Bergrun je istaknuti bivši istraživački inženjer NASA koji je napravio velike inovacije u mnogim američkim aeronautičkim, projektilskim i raketnim programima".

On je takođe osvojio mnoge nagrade za nauku i inženjerstvo. Međutim, Bergrunove izjave su bile i ozbiljno kritikovane posle pojavljianja na kontroverznom Jutjub kanalu SecureTeam10, koji je poznat po objavljivanju video-snimaka povezanih sa NLO, koje su mnogi skeptici nazvali lažnima.

Dr Bergrun nedavno je objašnjavao u video snimku i misteriju koja stoji iza Saturna, njegovih prstenova, i brojnih vanzemaljskih svemirskih letelica za koje tvrdi da se tamo nalaze.Jedan od snimaka Saturnovih prstenova i navodnog NLO objekta

U ovom video snimku (koji je dole) Dr Bergrun govori o "dugim cilindričnim objektima" u prstenovima koji izgledaju kao "izduvni sistemi" među drugim očigledno neverovatnim nalazima.

Bergrun tvrdi da ne samo da je Saturnov prsten kontrolisan vanzemaljskom letilicom, već ovi vanzemaljski posetioci mogu biti odgovorni za "stvaranje prstenova. On je 2016. rekao da ove misteriozne letilice naseljavaju Saturn, Uran i Jupiter. i da su elektromagnetna polja su demarkirale spoljašnjost objekta.

NLO lovci i paranormalni istraživači veruju u priču dr Bergruna, rekavši da je Bergrun svedok tajnih NASA slika tokom svog rada u Nacionalnom savetodavnom komitetu za aeronautiku (NACA) i Lokin Martin na visoko klasifikovanim vazdušno-kosmičkim projektima.

Njegovi zaključci, prema rečima NLO istraživača, zasnivaju se na dokazima koje je prikupio iz snimaka tokom istraživanja.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala