Najzanimljiviji sajt Balkana

Amerikanac Roni Foster iz Severne Karoline je svakodnevno išao na hemoterapiju i dok je imao zakazano u bolnici zadnju hemoterapiju saznao da je osvojio 200.000 dolara na lutriji....

Foster, koji živi u Pink Hilu, rekao je da je prvo kupio tiket za jedan dolar i osvojio pet. Potom je u poslednjem trenutku odlučio da za tih pet dolara kupi još dva tiketa. Ogrebao je prvi – ništa. Ali, kad je ogrebao drugi čekalo ga je veliko iznenađenje."Video sam sve te nule i zaledio sam se. Nisam verovao dok nisam dao službeniku lutrije da ga skenira. Kad se pokazalo da treba da idem u centralu lutrije počeo sam da se tresem. Nisam mogao da verujem" rekao je on lokalnim medijima.

Foster, penzionisani radnik Ministarstva transporta, koji boluje i koji se bori protiv raka debeleg creva i na samom je kraju hemioterapije. Dobitak na lutriji došao mu je kao šlag na tortu nakon svih zdravstvenh poteškoća koje je imao i ima.

"Već sam bio srećan jer mi je ovo poslednja runda terapije, a pobeda na lutriji je napravila od toga moj srećan dan "ističe Foster.

Iako on ima medicinsko osiguranje deo dobitka će iskoristiti da otplati troškove koji nisu bili pokriveni, dok će ostatak – kako kaže – sačuvati za budućnost.

Nakon odbitka poreza na dobitak Fosteru je ostala 141.501 dolara, koje je kući odneo u petak.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1