Najzanimljiviji sajt Balkana

titanik
U jednom kineskom parku Replika poznatog broda Titanika će biti izložena u prirodnoj veličini,ujedno to će biti središnji eksponat u tom parku Kineska verzija Titanika je vredna ogormnih 165 miliona dolara....


Naravno ovaj brod kopoija Titanika nikada neće zaploviti, već će večno biti usidrena u turističkom odmaralištu u okrugu Daying u provinciji Sečuan. "Azija treba imati svoj muzej posvećen Titaniku" izjavio je medijima Su Shaojun, direktor Seven Star Energy Investment Group-a koja finansira projekt.

Ujedno on smatra da je jako važno da se duh Titanica širi.

"Univerzalna ljubav i osjećaj odgovornosti koja je pokazana prilikom brodoloma Titanica predstavljaju bogatstvo ljudske civilizacije. S obzirom na muzeje u Velikoj Britaniji i SAD-u, smatramo da je važno da je važno i da se u Kini pokažu ove vrednost" dodao je Su.

Na konferenciji se pojavio i glumac Bernard Hill, koji je u velikom hitu Jamesa Camerona iz 1997. godine glumio kapetana Titanika Edwarda Smitha. Hill je odbacio implikacije kako je nedolično otvoriti tematski park koji se temelji na tragediji.Dodao je kako, iako su mu plaćeni putni troškovi, nije dobio nikakav dodatan honorar kako bi podržao otvorenje ovog parka.

Gradnja broda kreće nakon završetka Kineske nove godine, 31. januara ove 2014 godine, a očekuje se da će biti završena za dve godine - 2016. .Osim Titanica, tematski park Romandisea Seven Star International Cultural Tourism Resort sadržavaće i umetnu plažu, 6D kino, venecijansku crkvu i evropske srednjovjekovne dvorce.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1